Titeren door Tannetje Koning

 

HET TITEREN GAAT DOOR

 

Titeren door Tannetje Koning.

Waar?
In Vijlen “de Rott” nr. 46   in  Zuid Limburg
Vanaf 13.00 uur kan er getitert worden

Voor wie;
Alle rassen en niet rassen, jong en oud, vergeet je entingsboekje niet als je wil laten titeren

Kosten; € 52.00 per hond, ter plaatse betalen.
Vergeet je entingsboekje niet.

Meld je aan via de mail info@cattle dog-coach.nl

 

vaccicheck2

Wie is Tannetje Koning

Tannetje Koning is in 1994 afgestudeerd als regulier dierenarts en in 1995 heb ik de SHO opleiding klassieke homeopathie afgerond.

De jaarlijkse vaccinatie is achterhaald!

 

imagesOnderzoek toont aan dat elk jaar vaccineren voor honden en katten niet nodig is en zelfs schadelijk kan zijn. Uit een eigen onderzoekje in mijn praktijk blijkt dat de 2 promille bijwerkingen eerder richting 1-2% gaan. En misschien nog wel hoger. Niet alle bijwerkingen zijn even vervelend maar als je weet dat vaker enten geen betere bescherming oplevert dan geeft dat toch een heel andere kijk op de jaarlijkse entingen.

In mijn praktijk maak ik gebruik van titerbepalingen. Dus niet zomaar klakkeloos een enting er in stoppen maar eerst kijken wat er nodig is. Als een titer hoog is, is het absoluut zinloos om te enten, want dan zal een enting niets doen.

 

images-1Gelukkig blijkt in 4 jaren titerbepalingen dat de meeste honden en katten heel goed beschermd zijn.

Ook voor pups en kittens is het veel beter om eerst te bepalen wat er precies nodig is. Zo kun je, door te wachten tot de titers laag zijn, toe met maar een keer enten. Het immuunsysteem van een pup is nog niet zo goed ontwikkeld en daardoor kan veel enten extra schadelijk zijn. Een keer doelgericht enten precies voor dat wat nodig is, is dan minder schadelijk en echt effectief.
Bron https://www.centrumoase.nl